Professionele website laten maken met kant en klare ontwerpen.

Bij het laten maken van een professionele website huur je vaak een webdesigner in . Dit is iemand met een grafische opleiding die speciaal voor jou een website gaat ontwerpen.   De website heeft dan een unieke ontwerp. De kleuren en de uitstraling van de website worden dan helemaal voor jou op maat gemaakt. De kosten van zo’n speciaal uniek ontwerp maken vaak een substantieel deel uit van de totaalkosten van de website. Als je echter een klein budget hebt is vaak zo’n website veel te duur en voor de meeste websites is het helemaal niet nodig om altijd een uniek ontwerp te laten maken. Er zijn tegenwoordig duizenden kant en klare website-ontwerpen te koop. En wat vind je van de prijs? Ze kosten meestal niet meer dan €50,- wat aanzienlijk lager is dan bij een Nederlandse webbouwer. Een goede professionele webdesigner hanteert meestal een uurtarief van tussen de €30,- en de €50,-. Je hebt dan weliswaar geen exclusiviteit maar de kans is vrijwel nihil dat een bezoeker het ontwerp herkent . De keuze in templates is enorm en er dan ook voor ieder wat wils. Bovendien is de kwaliteit vaak bijzonder hoog en zijn ze veelal met een paar clicks te implementeren in een Content Management Systeem zoals bijvoorbeeld WordPress of Drupal. Daarnaast kunnen natuurlijk altijd kleine aanpassingen in het ontwerp gedaan worden zoals kleuren en eventueel de lay-out. De kosten voor het bouwen van een website kunnen dan aanzienlijk worden gereduceerd.

Omdat ook WordPress en Drupal Content Management Systemen zijn die Open source zijn en derhalve gratis is de kostprijs voor het laten maken van een professionele website bijzonder laag.

PentaCube is een professioneel webdevelopment bureau dat nog uitsluitend werkt met standaard templates of webontwerpen. De keuze in webontwerpen is enorm en er dan ook voor ieder wat wils. Omdat PentaCube gespecialiseerd is in het bouwen met het Drupal CMS en WordPress is het opzetten van een professionele website snel gerealiseerd. Met de combinatie van een standaard webontwerp en een kwalitatief Content Management Systeem zoals bijvoorbeeld Drupal kunt u de kosten voor het laten maken van een website tot een minimum beperken.